Reglement

*Mogen wij vragen om het geld voor de huur in het geldkistje te steken wanneer je de hut hebt gehuurd en wij zelf niet kunnen openen. Wij vertrouwen hier op Uw eerlijkheid.

*Voer is aanwezig in de hut en er mag enkel gevoederd word in de daarvoor voorziene bakjes. Er zijn in de stammen ook gaatjes voorzien om pasta te smeren. Het is niet toegelaten om voeder te strooien tussen het mos of in de vijver met uitzondering van walnoten in de warmere periode. De vogels pikken het mos stuk om aan het voeder te geraken en er komt grasgroei tussen het mos waar geen enkele fotograaf op zit te wachten. Gelieve ook niet overmatig te voederen. Na het bezoek mag je de overblijfselen van de prooien laten liggen. Voor het fotograferen best de voederkokers verwijderen. In Herentals is er een zwarte bak voorzien/Retie in zwarte emmer steken achter de hut. Gelieve deze nadien terug te hangen voor het verlaten van onze terreinen.                                                                                                                        

* Gelieve de setting te respecteren. Het materiaal dat op de setting ligt moet steeds blijven liggen . Het is ten strengste verboden takken/voorwerpen in de vijvertjes te leggen. Dit om het risico op gaatjes in de folie te vermijden! Indien er zaken op de setting zijn gelegd moeten deze na bezoek terug opgeruimd worden.

*Het is verboden te roken in de hut en gelieve sigaretten filters niet op de grond te gooien op de terreinen.

*Toilet bezoeken moeten op een manier gebeuren zodat er niemand last van kan ondervinden. Het is dan ook niet de bedoeling dat er op onze terreinen uitwerpselen of toiletpapier aangetroffen worden.

*Bij het verlaten steeds op de volgende zaken letten: Statiefplaatjes terug op de kop / verwarming uit / Licht uit / Hut uitkeren en netjes achterlaten / afval meenemen na bezoek ( er zijn zakjes aanwezig in de hutten).

*De ramen met spiegelglas kan je droogmaken met handdoek dat voorzien is in de hut. Wel zeer goed opletten dat je de raamfolie aan de binnenkant niet beschadigd. Indien nodig is er ook keukenrol en poetsmiddel voorzien. In Retie zijn ventilators voorzien als de ramen moesten aanslagen bij gebruik verwarming.

*Parking is voorzien aan beide hutten. Herentals kan je parkeren achter de takkenhaag en de hut is 50m verder. Best achter de takkenhaag wandelen naar de hut i.v.m. afspanning terrein. Retie kan je parkeren onder de treurwilg naast de baan.De afstand naar de hut is een 350 meter. Wel steeds zien dat de boeren niet gehinderd worden bij het oprijden van hun weiland. Bij veel wind kan je de wagen ook parkeren aan de volgende doorgang zo dicht mogelijk tegen het houten paaltje met gele tape.

*Het is ten strengste verboden om huisdieren mee naar de hut te brengen.

* In verband met de privacy wetgeving willen wij U ook melden dat er bewakingscamera’s zijn op beide terreinen welke opnemen en bewaren .Gelieve deze dan ook onaangeroerd te laten.

Indien je niet akkoord kan gaan met deze regels gelieve zich te onthouden van bezoek.

Wij kunnen op geen enkel moment aansprakelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen aan de hut of op het domein.

Mvg David

www.schuilhutfotografie.be

FB groep: schuilhut Herentals/Retie