Als je onze hut te Herentals of Retie wenst te huren ga je akkoord met ons reglement en wij hopen dat U een mooie dag mag beleven aan onze hutten.

Bij reservatie steeds de namen bezorgen van de personen waarmee U naar de hut komt en Uw persoonlijke gegevens (Naam,adres,gsmnummer)te bezorgen zodat wij weten wie er aanwezig is.

*Prijs voor het huren van de hut te Herentals is 50€ .Deze hut is voorzien voor twee personen.Hier zit het voer voor op de setting inbegrepen.In Herentals kan men altijd toegang krijgen via de sleutelkluis met een unieke code welke U toegestuurd word via mail bij reservatie.Ook zullen wij U een gedetailleerde route beschrijving bezorgen zodat U zonder problemen aan de hut geraakt.Indien U een prooidier wenst gelieve dit te laten weten zodat wij ervoor kunnen zorgen dat deze aanwezig is in de hut.

*Prijs voor het huren van de hut te Retie is 50€.Deze hut is voorzien voor drie personen. Hier zit het voer voor op de setting inbegrepen.In Retie kan men altijd toegang krijgen via de sleutelkluis met een unieke code welke U toegestuurd word via mail bij reservatie.Ook zullen wij U een gedetailleerde route beschrijving bezorgen zodat U zonder problemen aan de hut geraakt.Indien U een prooidier wenst gelieve dit te laten weten zodat wij ervoor kunnen zorgen dat deze aanwezig is in de hut.

Wij kunnen op geen enkel moment aansprakelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen aan/in de hut of op het domein.

In verband met de privacy wetgeving willen wij U ook melden dat er bewakingscamera’s zijn op de terreinen welke opnemen.

Als er fotografen zijn die een factuur wensen van hun bezoek aan de hut gelieve dit op voorhand te melden en de gegevens te bezorgen .

Indien U van ons om een bepaalde reden een voucher hebt gekregen is deze bestemd voor de hut welke U had gereserveerd en voor dezelfdepersonen waarmee U geweest was of gereserveerd had.

De hutten zijn beschikbaar van 7u smorgens tot 19u savonds.

Veel fotografieplezier

Voor reservatie adres gegevens en gsmnummer doorgeven.

Please reload